11 Ağustos 2015 Salı

Carrot Care Ürün Yorumları

Merhaba kızlar :) 




Bu aralar farklı telaşlardayım kızlar, malum yaz okulu beni bayağı bir yordu o da yetmezmiş gibi hemen staja başladım :) Çünkü ben bir süper kahramanım kızlarcım gücüm tükenmek bilmiyor :) Lafı çok uzatmadan yazıma geçmek istiyorum . Keyifli okumalar :)

Çoğu kızın olduğu gibi benimde en büyük problemlerimden biri saçlarım maalesef . Yapısal olarak zaten hep sorunluydu ama dış etkenlerde işin içine girince saçlarım iyice yoldan çıktı . Koparak dökülmeler , cansız  , matlaşmış bir görüntü ve önüne geçemediğim kırıklar... Yazarken bile beni yordu maalesef . Saçlarımı bir nebzede olsa hayata döndürecek birşeyler arıyordum ve kısa bir süre önce Carrot Care ile tanıştım ama hemen kullanmaya fırsatım olmadı .


Öncelikle size biraz ürünün içeriğinden bahsetmek istiyorum. Carrot Care şampuan ve Carrot Care saç kremi ; Türkiye'de ilk kez bir şampuanda kullanılan havuç özü  ve eşsiz formülü ile saçlarınızın vitamin kaynağıdır.İlk kullanımdan itibaren nemlenmiş , onarılmış , pürüzsüz , ışıl ışıl saçlara kavuşmayı vaad ediyor. Tuzsuz ve benzersiz içeriği ile şimdiden çoğu kişinin seçenekleri arasına girmiştir.Saçta matlık , kırılma , güç kaybı ve yavaş uzama gibi sorunların hepsini unutacağınız , yoğun bakımı ile  nemli , sağlıklı , hızlı uzayan , ipeksi ve ışıltılı saçlara sahip olacağınız yepyeni bir güzellik kaynağı..
  
Şu son bir haftadır kullanıyorum ve sonuçlar mükemmel . Öncelikle bu şampuan ve kremin kokusu da rengi de bir harika hele saç kreminin rengi der ve susarım şekerleme gibi :) Benim saçım çok kuru bir yapıya sahip ve çok kolay dolanabiliyor düğüm olabiliyor ama Carrot Care şampuanı saçıma deydirdiğim an saçlarım parmaklarımın arasından aktı resmen . O işlemden sonra iki dakikalık bir saç kremi uygulaması da yaptım mis gibi oldular :) Ayrıca bu aralar herkes saçıma fön çekip çektirmediğimi soruyor sanırım ürünün saçı düzleştirme gibi bir özelliği de var . Artık elim Carrot Care dan başka şampuana gitmiyor severek kullanıyorum bitirdiğim zaman da görüşlerimi paylaşmayı çok istiyorum . Umarım yazım faydalı olmuştur öpüyorum hepinizi :)




5 yorum:

  1. Carrot Care markasına hayranım ürünleri çok kaliteli

    YanıtlaSil
  2. evet ürünün internet sitesinde kullanıcı yorumlarında da okudum güzel yorumlarını hemen :))

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. saç dökülmesinden epeyce bir çektiğim için bu ürünü bulup denemem lazım

    bende bloğuma beklerim

    http://misevimm.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Umarimm memnun kalirsiniz benim gibi 😊 tabikide zevkle takip edicem :)

    YanıtlaSil