21 Haziran 2015 Pazar

Günlük Cilt Bakım Rutinim

Merhaba kızlar :)




 Uzun zamandır bloğa yeni birşeyler yazamıyordum malum bütünlemeler yaz okulu derken baya yoğun günler geçirdim :) E böyle sakin ve mis gibi bir pazar günü bulmuşkende hemen güzel bir yazı yazmak istedim :) Bugün sizlere günlük cilt bakım  rutinimden bahsetmek istiyorum . Bildiğimiz gibi herkesin kendine özgü bir bakım rutini  vardır e hadi o zaman benimki nasılmış bi  bakalım :)
Kızlar ben cilt bakımıma önce makyaj temizliği ile başlıyorum bunun içinde kısa bir süre önce bir hediyeleşme etkinliğinde sahip olduğum CALA Makyaj Temizleme Mendili - Aloe Vera ' yı kullanıyorum . Bu ürün tam benim gibi makyajını temizlemeye üşenen kızlar için yaratılmış diyebilirim :) İçerisinde 30 adet mendil bulunuyor bana her gün makyajımı temizlemek için 2 tanesi yeterli oluyor .
Oldukça büyük kolaylık kızlarım hem onlarca pamuk ziyan etmeyede gerek kalmıyor . Makyajı çok güzel çıkarıyor . İçeriğindeki Aloe Vera bizler için büyük avantaj çünkü makyajı temizlerken hem cildi besliyor hem yumuşacık yapıyor hemde nemlendiriyor e daha ne olsun dimi ama :)






Makyaj temizliğimi tamamladıktan sonra cildimde kalan kalıntılar olabilir belki diye Garnier Saf & Temiz 3'ü 1 arada ile cilt temizliğimi yapıyorum . Bazen temizlik işlemi yerine diğer seçenekler olan peeling yada  maske uygulamasını yapıyorum . Ama size tavsiyem maskeyi haftada bir yapın kızlar cildi çok yormamak gerek sonuçta :) Biz bakım yaptığımızı düşünürken bazen cildimize fazla yükleniyoruz çünkü :) Ben bu ürünü bu kadar işlevsel olduğu için çok seviyorum tek bir üründe 3 ayrı etkiyi vermesi büyük başarı . Yüzümü hafifçe ıslatıp nohut büyüklüğünde ürünü elime alıp yüzümün belirli noktalarına uygulayıp yumuşak hareketlerle yedirip ılık suyla duruluyorum ve bakım rutinimin 2. aşamasınıda bitirmiş oluyorum :)
  Geliyoruz son aşama olan nemlendirmeye :) Cildimizi azda olsa yorduk birazda şımartmak lazım dimi ama :) Bunun içinde tercihim Pürnem Yeşil Çaylı Yoğun Nemlendirici Bakım Kremi oluyor . Çok çabuk emilen güzel bir yapısı var anında emilip cildin ihtiyacı olan tüm nemi cilt ile kavuşturuyor :) İçerisinde ; Parabenler , slikonlar yağlar , PEG , petrol atıkları , sentetik yağlar ,hayvansal hammaddeler , alkol ,sentetik parfüm yoktur !  En sevdiğim yanıda bu kızlar gözü kapalı güvenebilirsiniz . Ciltte oluşan ilk kırışıklık çizgilerini azaltmayı vaad ediyor . Cildi ipeksi ve yumuşacık yapıyor bu sebeplerden ötürü benim rutinimin vazgeçilmez bir parçası olmaya hak kazanıyor :)
Benim cilt bakım rutinim böyleydi kızlar en son aşamamıda bitirip mis gibi bir ciltle kendimi uykuya bırakıyorum :) Bakalım yazımı beğenicekmisiniz canlarım size iyi okumalar çok öptüm :) :)  

4 yorum:

  1. purnemi merak ediyordum bende teşekkürler kuzum :) bloğuma beklerim sevgilerle.

    YanıtlaSil
  2. Aa cok sevindim o zaman 😘 :) kuzumm takipteydim ben hep blogunu ♥

    YanıtlaSil
  3. blogunuzu yeni keşfettim beklerim :=)

    YanıtlaSil
  4. Çok memnun oldum tabikide :)

    YanıtlaSil